Keski-iän siirtymäkohta: 

Kenen elämää elän?

Zoom-webinaari ti 9.5.2023 klo 15-18

Keski-iässä saatamme havaita kohdan, jossa koemme kummallisella tavalla hukanneemme itsemme. Epävarmuus ja ahdistus voivat olla läsnä, vaikka ulkoiset olosuhteet eivät tarjoa tähän mitään syytä.

Keskikohdassa elämän matkaa

löysin itseni pimeästä metsästä,

eksyneenä.

-Dante, Jumalallinen Näytelmä

Danten synkkä metsä on paikka, johon menemme kohtaamaan todellisen itsemme. Metsän pimeimmästä kohdasta alkaa usein matkamme oivallukseen ja muutokseen. Sisäinen kutsu oman elämän tutkimiseen saattaa tulla monenlaisessa muodossa: sairastuminen, avioero, lasten muuttaminen pois kotoa, tyytymättömyys työhön, alavireisyys ja kiinnostuksen puute asioihin jotka aiemmin tuntuivat tärkeiltä. Syvyyspsykologisen työskentelyn piiriin hakeutuvat ihmiset kertovat usein olevansa jonkinlaisessa kriisissä, jonkinlaisessa elämän taitekohdassa josta on vaikea löytää suoraviivaista ulospääsyä.

Tämä webinaari saattaa olla sinulle, joka

  • Olet yli 35-vuotias
  • Olet siirtymässä kohti tai elät elämän "toista puolikasta", ja tunnistat itsessäsi keski-iän kriisin merkkejä
  • Olet kysymässä, "Tässäkö kaikki on?" tai "Kenen elämää oikein elän?"
  • Kaipaat merkityksellisempää elämää ja tunnet muutoksen nousevan itsessäsi, mutta et tiedä miten etenisit
  • Pohdit suuria ja perustavanlaatuisia kysymyksiä olemassaolosta, ikääntymisestä, elämän rajallisuudesta tai kuolemasta, ja haluat tutkia jäljellä olevaa elämää kokemuksellisemmin, tietoisemmin ja arvopohjaisemmin

Tervetuloa webinaariin, tai oikeastaan istumaan virtuaalisen nuotion ympärille, keskustelemaan meitä kaikki koskettavasta aiheesta, josta puhutaan vakavalla sävyllä ja ymmärryksellä hyvin vähän. Tilaisuus rakentuu vuorovaikutteiselle luennolle, jossa sana on vapaa. Webinaarissa kerrotaan myös jatkotyöskentelyn mahdollisuuksista kiinnostuneille.

Ajankohta: ti 9.5.2023 klo 15-18

Paikka: Online, Zoom-yhteydellä. Tarvitset tietokoneen/ älypuhelimen, kameran, mikrofonin ja sähköpostin linkkiä varten.

Hinta: 90 e (+ alv 24%)


Webinaari toteutuu jos ilmoittautuneita on 5. Ilmoittautumisen voi perua kuluitta 1.12.2022 saakka, sen jälkeen tapahtuneista peruutuksista peritään 50% kurssin hinnasta.

Webinaarin luennoitsijana toimii Nina Pyykkönen, erikoispsykologi PsL, yksilö- ja ryhmäpsykoterapeutti (Valvira, KELA), työnohjaaja STOry, ekoterapeutti ja joogaopettaja.

www.terra-imaginatio.fi

Ilmoittaudu 15.4.2023 mennessä allaolevalla sähköisellä lomakkeella:


Ilmoittaudun Zoom-webinaariin 

"Keski-iän siirtymäkohta: Kenen elämää elän?" ti 9.5.2023 klo 15-18